Kursdags!

DAGSFÖRKURS-01

Hej fina du!

Jag hoppas du är sugen på att leta fram din kreativa ådra, för nu är det kursdags! Jag kommer att ha flera olika kurser under vår och sommar, och jag hoppas att du vill vara med! Det spelar ingen roll om du aldrig har provat att måla förut. Det spelar heller ingen roll om du är aktiv konstnär. Alla kan delta i mina kurser!

Den 6 februari kommer jag att hålla prova-på-kurs i mixedmedia. Denna kurs vänder sig till alla, även om du aldrig arbetat med akrylfärg och collage förut. Du lär dig grunden för mixedmedia och vi kommer att skapa varsitt motiv steg för steg. Kursen börjar kl. 13.00 och vi håller på till ca 15.00. Allt material samt kaffe/te ingår och din investering är 750 kr.

Den 7 februari är det dags för fördjupningskurs i mixedmedia. I denna kurs går vi djupare, använder oss av teknikerna vi lärt oss under prova-på-dagen och använder fler material. Vi gör en målning med mycket struktur där vi också skriver eller stämplar det ord eller citat som betyder mycket för just dig. Allt material (pannå, färger, collage, spets stämplar mm) samt kaffe/te ingår till priset 1.100 kr. Vi börjar dagen kl. 10.00 och håller på till ca 15.30 med kortare avbrott för medhavd lunch. Har du tidigare gått min prova-på-kurs eller grundkurs så passar denna kursdag utmärkt för dig.

Vi håller till på Överby gård i Sollentuna. För adress och vägbeskrivning, se www.overbygard.se

Vill du gå bägge kursdagarna? Då blir paketpriset 1.700 kr (istället för 1.850 kr).

Sista anmälningsdag är 31/1, och anmälan gör du till hej@yvonnesgalleri.se. Hör av dig om du har några frågor.

Ha en härlig dag!

Kram Yvonne