Vill du lära dig mer om mixedmedia? Jag håller kurser i olika svårighetsnivåer på Överby gård i Sollentuna. Vid överenskommelse kan jag även komma och hålla workshop hemma hos dig eller på din arbetsplats. Varför inte samla tjejgänget och vara kreativa en stund?

Nästa kurstillfälle är 18-19 juni då jag håller kurs i art-journaling. Se nedan.

PROVA-PÅ-KURS I MIXEDMEDIA – kursen för dig som vill lära dig grunden i mixedmedia. Kursen passar alla och inga förkunskaper behövs! Allt material ingår (pannå, färger, collagepapper, pennor mm) och vi håller på i ca 2,5 timmar. Denna kurs passar för ca 4-8 deltagare.

Fri som en fågel 4

BOLLBLOMMOR I MIXEDMEDIA – kursen för dig som vill lära dig skapa mer i mixedmedia, med fler tekniker och material. Till denna kurs behöver du ha gått min prova-på-kurs i mixedmedia, så att du har en grund inför arbetet med bollblommor. Allt material ingår (pannå, färger, collagepapper, pennor mm). Kursen är en heldag för 3-6 deltagare.

videobollblommor

FÖRDJUPNINGSKURS MIXEDMEDIA – i denna kurs går vi lite djupare, använder oss av teknikerna vi lärt oss under prova-på-dagen och använder fler material. Vi gör en målning med mycket struktur där vi också skriver eller stämplar det ord eller citat som betyder mycket för just dig. Allt material ingår (pannå, färger, collage, spets, stämplar mm). Kursen är en heldag för 3-6 deltagare.

MIXEDMEDIAÄNGEL MED MANTRA – för dig som vill veta hur man gör en ängel med alla de olika stegen och teknikerna jag använder mig av i mixedmedia. Till denna kurs behöver du kunskaper om färglära och vara van att teckna och måla. Du får ett mejl med övningar och uppgifter innan kursen. Vi arbetar med collage och målar ansiktet med akrylfärger. Vi avslutar med att stämpla vårt mantra som vi har funderat över under tiden vi arbetat. Allt material ingår och en pdf-bok med steg-för-steg-övningar erhålls. Heldagskurs för 1-3 deltagare.

Spirit-angels-I--färdig-web

ART-JOURNALING – detta är en kurs där vi går igenom och provar på många olika tekniker, och material (gouache, akryl, olika sorters kritor och pennor, stämplar, bladguld mm). Vi gör olika bakgrunder, en mandala, samt går igenom brushlettering/kalligrafi. Allt material ingår och ni går hem med en pärm fylld med inspiration i alla dessa olika tekniker. Nästa kurstillfälle är 18-19 juni.

18301371_1910465105877322_374043173833578001_n

Mejla mig på: hej@yvonnesgalleri.se för tider och priser.